Moltech AH Kft.

Company address
H-6758 Röszke, II. ker. 107., Magyarország
Central e-mail address
info@moltech.hu
Contact person's name and position
Kis Kornélia - menedzserasszisztens
Contact person's e-mail address
iroda@moltech.hu
Contact person's phone number
+36-20/981-9131
Brief presentation of technologies/robots/machines used by the company
A társaság diverzifikálta tevékenységét az anyagmozgatás és hajtástechnika területén, amelynek keretében alábbi négy szervezetileg is elkülönülő üzletág működik: ékszíj-, heveder-, alkatrész és berendezés üzletág. Ezek még kiegészülnek az értékesítés, pénzügy, fejlesztés, raktározás ágakkal.
Kiválóan összefogja működésüket az új vállalatirányítási rendszerünk a Business Central.
Bevezetésre került a Solidworks 3D tervező program, mely segítségével mérnökeink hatékonyabban el tudják készíteni rajzaikat. Ebben segít a programhoz tartozó SNL is, amely a licenszek dinamikus kiosztását kezeli, illetve a PDM, mely segíti a hatékony fájl megosztást és verziókövetést is.
A létrejött korszerű gyártóbázis lett az alapja a technológia folyamatos korszerűsítésének, a cég piaci versenyképessége és hatékonysága növelésének, további új termelési lehetőségek megteremtésének, valamint munkahelyek megtartásának és újak teremtésének.
Egyik üzletágunkban megvalósult digitális vonalkódos termelésirányító rendszer (Flowork), amely vonalkóddal és RFID rendszerrel segíti a dolgozók munkáját. Ez összeköttetésben van a megújult vállalatirányítási rendszerünkkel.
Cégünk 2019.10.07-én a GINOP-1.1.3-16-2017-00001 kódszámú, „Termelő kkv-k digitális és automatizációs fejlesztéseinek élénkítése érdekében végzett ipar 4.0 mintaalkalmazások kialakítása” projekt” keretében „Ezüst” Ipar 4.0 minősítést szerzett.
A projekt által megismertük a legkorszerűbb ipar 4.0 elméleteteket, megoldásokat és technológiákat.
Ipar 4.0 egyszerű fejlesztési tervet dolgoztunk ki.
Részt vettünk Lean termelésmenedzsment, valamint projekt- és változásmenedzsment műhelymunkán.
Ezeknek az ismereteknek, tapasztalásoknak köszönhetően hatalmas fejlődésen, változáson keresztül ment és megy át vállalkozásunk. Az elmúlt öt évben számtalan beruházás lett végrehajtva: telephely- és technológia fejlesztés területen egyaránt.
Minden gyártási területen rendelkezünk PLC vezérelt gyártóeszközökkel: a CNC esztergagép, az automata szalagfűrész, valamint az automata csődaraboló berendezés, csősorjázó berendezés, nagyteljesítményű daraboló, nagyfrekvenciás dielektromos műanyag hegesztő prés, tengelylapoló berendezés, görgő összeszerelőprés, megmunkáló központ, hegesztő automata, automata tengelyvég megmunkáló berendezés, CAXTC_CO_1930_2_80 w CO2 dupla lézerfejes lézervágó.
Brief presentation of the scope of the company's activities
Professzionális anyagmozgatás és hajtástechnika.
Kínálatunkban mindent megtalál, ami a korszerű anyagmozgatáshoz, hajtástechnikához szükséges. Profilunk a hevederes szállítópályákban, görgősorokban alkalmazott alkatrészek és kiegészítők (szállítószalag, futószalag, modul heveder, görgő, dobmotor, ékszíj stb.) gyártása és szervizelése. Továbbá komplett anyagmozgató berendezéseket és rendszereket – szállítószalagos, modul hevederes, görgős szállítópályákat – tervezünk és gyártunk egyedi igényeknek megfelelően.
Description of the wanted collaborations regarding to Industry 4.0, automation, robotics
Szoros együttműködést szeretnénk kialakítani olyan al-, illetve fővállalkozóként az Ipar 4.0, automatizálás, robotika területén, ahol képzéseken/-et, céglátogatásokon/-at, tréningeken/-et, workshop-okon/-at vehetünk részt, illetve tarthatunk, eszközt, terméket, szolgáltatást értékesíthetünk, beszerezhetünk, technológiát értékesthetünk, illetve részt vhetünk nemzeti és nemzetközi projektben.
Description of the free capacity / arising demand
SZABAD KAPACITÁST KÍNÁL / KERES

Mind a két esetre igaz, hogy:
- anyagmozgató rendszerek és alkatrészek tervezése, gyártás előkészítése.
- szállítóberendezések gyártására előszerelésére vonatkozó kapacitás.
- helyszíni összeszerelés, beüzemelés.
- ezen berendezések karbantartása, szervizelése.
Tags
Hungary
case study
producer
machine/equipment/parts production
offer
request