AENSys Informatikai Kft.

Company address
H-6722 Szeged, Kálvária sugárút 24., Magyarország
Central e-mail address
iroda@aensys.hu
Contact person's name and position
Pálinkó Tünde - irodavezető
Contact person's e-mail address
tunde.palinko@aensys.hu
Contact person's phone number
+36-20/484-5545
Brief presentation of technologies/robots/machines used by the company
Elsősorban szerver oldali (on-premise / helyi, illetve felhő alapú) valamint mobil alkalmazásfejlesztési technológiákkal foglalkozunk, ideértve a következőket: Java/Spring, node.js, react.js, Angular, Ionic, PostgreSQL, MongoDB, Redash, Kotlin
Brief presentation of the scope of the company's activities
Vállalatunk több mint tíz éve foglalkozik komplex, egyedi problémák megoldásával többféle területen az adatgyűjtéstől a vizualizációig és a döntéstámogatásig A fejlesztőink, üzleti elemzőink és üzemeltetőink együttes munkájára alapozva segítjük testre szabott szoftvermegoldásokkal partnereinket, növeljük a hatékonyságukat. Vállalatunk magas rendelkezésre állású, teljesen egyedi szoftverfejlesztési megoldásokat ad az üzleti elemzéstől, tervezésen és megvalósításon át a bevezetésig és a rendszerek üzemeltetésig, rendszerfelügyeletig.
Az aktív kutatásfejlesztési tevékenységek mellett IoT, mobil és webfejlesztéssel is dolgozunk, de nem áll messze tőlünk az IT folyamat tanácsadási és az oktatási terület sem. Vállalatokon átnyúló képzéseinknek köszönhetően saját embereinket és más IT vállalatok kollégáinak tudástárát is fejlesztjük. Jelenlegi és jövőbeli partnereink között közép és nagyvállalatokat tudhatunk, országos és európai szinten egyaránt.
Technológiákat tekintve on-premise és natív cloud webalkalmazásokon túl nagyvállalati privát felhős környezetbe is szállítunk megoldásokat. Technológiai eszköztárunkat folyamatosan megújítjuk, így a legmodernebb webes technológiákat is alkalmazzuk. A vállalatunkon belül egyszerre van jelen a hagyományos Java architektúrára épülő tudás és a legmodernebb mikroszolgáltatás alapú architektúrára épülő rendszerek ismerete.
Fejlesztési folyamataink során a TDD/TFD-t részesítjük előnyben, illetve nagy figyelmet fordítunk az automatizált minőségbiztosításra. Magyar-francia kooperációban országokon átívelő preciziós agrár informatikai rendszert dolgozunk ki, mely a genetikai adatbázisoktól a mikroklímáig átfogó termelésirányítás támogatást ad, illetve norvég partnereinkkel szolgáltatás menedzsmentet támogató megoldáson dolgozunk. Mindezeken túl egészségügyi/eHealth fejlesztéseink jelentősek, ahol magán és közigazgatási területre is szállítunk nagy terhelésű, elosztott architektúrájú egyedi fejlesztéseket.
Description of the wanted collaborations regarding to Industry 4.0, automation, robotics
Több szinten tudunk vállalatoknak segíteni, elsősorban más IT vállalatoknak vagy IT részlegeknek tudunk olyan kiegészítő tudást, kapacitást biztosítani, amikkel esetleg aktuálisan nem rendelkeznek. Ez lehet emberi erőforrás, adott integrációs vagy szoftverfejlesztési projekt, illetve szervezetek agilis transzformációjának támogatása, scrum bevezetése, agilis működés illesztése a szervezet többi részlegéhez.
Description of the free capacity / arising demand
SZABAD KAPACITÁST KÍNÁL

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk hardver integrációval, nagyvállalati, termelésirányítási, adatgyűjtési és adatvizualizációs képességgel. Szolgáltatásaink sokrétűek, beleértve az erőforrások biztosítását, projekt alapú működést, tanácsadást, agilis folyamatok bevezetését és felügyeletét más szervezetknél.
Tags
Hungary
service provider
IT/ICT
offer