ICBTECH LLC

Company address
"24000 Subotica Somborski put 33A Szerbia"
Central e-mail address
office@icbtech.rs
Contact person's name and position
Aleksandar Pejić
Contact person's e-mail address
aleksandar.pejic@icbtech.rs
Contact person's phone number
+381-24/410-191
Brief presentation of technologies/robots/machines used by the company
Főként szoftverfejlesztéssel és beágyazott megoldások tervezésével foglalkozunk. Számos egyedi megoldásunk a következő kulcsfontosságú technológiákra támaszkodik: Laravel, Vue.JS, Angular, Nuxt.js, Flutter, FreeRTOS, Android, Linux, Kubernetes, Docker, MySQL/MariaDB, PostgreSQL, MongoDB. Rengeteg tapasztalatunk van az ST Microelectronics, Silicon Labs, Nordic és Texas Instrument mikrokontrollerekkel, valamint Espressif SoC-kkel. Mély ismeretekkel rendelkezünk a Linux és az Android operációs rendszerről, mivel rendszerszintű szoftvereket fejlesztünk ezekre a környezetekre.
Brief presentation of the scope of the company's activities
"Az ICBTECH LLC 2011-ben alakult a szerbiai Szabadkán. Vállalkozási tevékenységét az informatika területén végzi. A vállalat a digitális átalakulásra összpontosító szolgáltatásokat kínál egyedi és innovatív szoftver- és hardvermegoldások fejlesztésével, modern technológiákat alkalmazva üzleti, professzionális és ipari alkalmazásokhoz.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, amely főként e-kereskedelemmel és beágyazott/IoT projektekkel foglalkozik, ahol a webes, mobil, UI/UX, beágyazott és AI/ML megoldások terén hozzuk be szakértelmünket. Mérnökökből, kreatív és üzleti szakértőkből álló csapatunk széles körű készségekkel és szakértelemmel teszi lehetővé csúcskategóriás digitális szolgáltatások és termékek fejlesztését.

A cég fő piaca az EU."
Description of the wanted collaborations regarding to Industry 4.0, automation, robotics
"Az elmúlt években az ICBTECH igyekezett olyan fejlesztésekre összpontosítani, amelyekben a mesterséges intelligencia szerepet játszik - a kép- és arcfelismerő technológia, valamint a hibafelismerő technológia tökéletesítése. A fejlesztésekkel párhuzamosan elkezdtük kutatni a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás ipari területen való alkalmazásának lehetőségeit. Megoldásunk célja a minőségellenőrzés automatizálása és javítása, mivel a gyártásban a prediktív minőség, a gépi látás minőségellenőrzés tekinthető a legfontosabb felhasználási területnek.

Megoldásunk képes kiküszöbölni az emberi vizuális ellenőrzéssel végzett teljes tételes ellenőrzés kihívásait, sőt, olyan esetekben is képes teljes tételes ellenőrzést megvalósítani, ahol ez eleve nem volt lehetséges (csak mintavételezés), mert: a termék jellege miatt (pl. mérete miatt) lehetetlen volt; a termék nagy száma miatt nem volt gazdaságos; a termék az ellenőrzés során megsérült vagy megsemmisült.

Innovatív termékünket oktatási, tájékoztató kampányokkal szeretnénk közelebb hozni az iparhoz, amellyel a kkv-szektort szeretnénk közelebb hozni az Ipar 4.0 koncepcióhoz és szolgáltatásunkhoz, termékünkhöz.

A számítógépes látás technológiát kínáló vállalatok termékeik összetettsége, ára és referenciája miatt a nagyobb és technológiailag érett felhasználókat célozzák meg. Célunk, hogy megmutassuk a kkv-knak az Ipar 4.0-ban rejlő lehetőségek egy részét. Kutatásainkkal és oktatási célú termékbemutatóinkkal szeretnénk tudatosítani a vállalatvezetőkben, hogy költséghatékony és versenyképes termékekkel növelhetik hatékonyságukat, csökkenthetik termelési költségeiket, és nagyobb eséllyel léphetnek be a globális piacokra."
Tags
Serbia
service provider
IT/ICT
offer