metALCOM Zrt.

Company address
H-6600 Szentes, Vásárhelyi út 173., Magyarország
Central e-mail address
metalcom@metalcomzrt.eu
Contact person's name and position
Borbély Bernadett - Tenderiroda vezető
Contact person's e-mail address
bernadett.harcsas@metalcomzrt.eu
Contact person's phone number
+36-30/521-6379
Brief presentation of technologies/robots/machines used by the company
FTTH és helyközi optikai hálózatok, biztonságtechnikai rendszerek, mikrohullámú hálózatok, tehergépjárművekre épített távközlési tornyok és kapcsolódó felépítmények, komplex, megújuló (szilárd biomassza, napenergia) energetikai (hő és villanyáram termelő) technológiák, hagyományos fosszilis, nukleáris energiatermeléssel és nukleáris hulladékkezeléssel kapcsolatos tervezési és fővállalkozási feladatok, generáltervezői, gépészeti, villamossági, irányítástechnikai feladatok, primer és szekunder köri segédberendezések, energiatárolás, saját fejlesztésű célszerszámok és saját speciális műszerek, saját műszaki laboratórium, redundánsan működő adatátviteli hálózatra épülő meteorológiai és vegyi monitoring, valamint lakossági riasztó rendszer, intelligens jelzőrendszer.
Brief presentation of the scope of the company's activities
Cégünk, a metALCOM Zrt. 1999 óta szereplője a hazai távközlési szektornak. Ez az egyik legmeghatározóbb üzletágunk mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli távközlési területet tekintve. 2018-ra a magyarországi telekommunikációs szolgáltatók elismert fővállalkozója lettünk. A metALCOM Zrt.-nél kulcsrakész szakmai megoldásokat kínálunk, a távközlés, az IT, az energetika, az üzemeltetés és az építészet világában. A tervezéstől, a kivitelezésen át, egészen az üzemeltetésig és a karbantartásig minden tevékenységi területen állunk megbízóink rendelkezésére. Nap, mint nap arra törekszünk, hogy partnereink termékeivel és saját fejlesztéseink által hozzáadott értékek révén, a jelen kérdéseinek és a jövő kihívásainak leginkább megfelelő és továbbfejleszthető rendszereket hozzunk létre, illetve ezen alapuló szolgáltatásokat nyújtsunk.
Description of the wanted collaborations regarding to Industry 4.0, automation, robotics
A vállalat működési területeit érintő kutatás, fejlesztés, innovációs projektekben történő együttműködés, valamint hasonló projektek eredményeként létrejövő eredménytermékek, technológiák értékesítése, hasznosítása, valamint azok létrejöttét segítő eszközök, anyagok, szolgáltatások, technológiák beszerzése, kapcsolódó workshopok.
Description of the free capacity / arising demand
SZABAD KAPACITÁST KÍNÁL

Kapacitást kínálunk a távközlés, az IT, az energetika, az üzemeltetés és az építészet világában. A tervezéstől, a kivitelezésen át, egészen az üzemeltetésig és a karbantartásig minden tevékenységi területen állunk megbízóink rendelkezésére.

SZABAD KAPACITÁST KERES

Felmerült igény: A vállalat működési területeit érintő kutatás, fejlesztés, innovációs projektekben történő együttműködés, valamint azok létrejöttét segítő eszközök, anyagok, szolgáltatások, technológiák beszerzése
Tags
Hungary
service provider
IT/ICT
electronics/telecommunications
request
offer